Fotoalbum

Gemaakt op: 17-10-2014 om 15:06
Voorvertoning: Etos Eigen Merk Haarkleuringen Training Personeel
Voor de introductie van de nieuwe haarkleuringen van het Eigen Merk van Etos heeft ColorCrew op een speelse wijze trainingen gegeven aan het personeel van Etos. Op deze wijze konden zij zelf de haarkleuringen ervaren en daardoor ook beter advies bij de verkoop geven. De trainingen zijn gegeven op verschillende locaties in Nederland, maar de aftrap vond plaats in The Studio, in het pand van ColorCrew.
Gemaakt op: 17-10-2014 om 14:15
Voorvertoning: Etos Eigen Merk Haarkleuringen Make-Over
Voor de haarkleuringen van Eigen Merk van Etos heeft ColorCrew een consumenten event georganiseerd, waarbij winnaressen van een Facebook actie een Make-Over ondergingen. Dit event werd gehouden in The Studio, gevestigd in het pand van ColorCrew. De resultaten en een indruk van het event vind je in de foto's.
Gemaakt op: 13-08-2014 om 12:21
Voorvertoning: Bloggersevent Friends of the Brands
Op het exclusieve Bloggersevent Friends of the Brands in The Grant in Amsterdam stonden de Beauty Consultants van ColorCrew namens Dove Advanced Hair Series. De bloggers konden daar zich laten behandelen met de nieuwe range haarverzorgingsproducten van Dove. 
Gemaakt op: 30-07-2014 om 16:41
Voorvertoning: Beautygloss
Voor AndrĂ©lon en Remington heeft ColorCrew gestaan op het BeautyGloss event in de Beurs van Berlage te Amsterdam. De bezoeksters van deze beurs, georganiseerd door blogger Mascha, konden op de stoel van de hairstylisten van ColorCrew, zich laten verwennen met een hairlook. 

Laatste 5 ColorStories

...loading...
» Bekijk alle blogberichten